|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mesersmit ZASL. MIN.

|
Zaslal: St Lis 09, 2016 4:22 pm Předmět: Re: kapota |
|
Dobrý den všem ten camprlík tam mám téměř totožný jen není na konci zahnutý buď úprava nebo tak byl od pradávna. Když jsem jej vezl tak jsem za něj měl přivázané lano a ani se nehnul. Takže mám určitě na bezklikové víko zavazadelíku. Jinak nejvíc práce odvedl Rancher. A k těm víkům taď mám dvě obě s klikami a bez klik budu tím pádem potřebovat. Každý se někdy zmýlí. Ale děkuji za to poslední je ve skvělém stavu. A víka se liší těmi rubovými plechy ale i jakoby výliskem víka samotného a to v prolisu zvenčí. zkrátka a dobře ten prolis který rozděluje pomyslně víko napůl a směřuje ke značce zdá se my jinak široký a hluboký (vysoký).
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
minorek ZASL. MIN.

|
Zaslal: St Lis 09, 2016 6:33 pm Předmět: Re: kapota |
|
Rancher : |
Michale, dík za ty detaily.
Nemá někdo na dobré fotce protikus zámku dvouklikovky? |
Prošacoval jsem archiv, ale záběr na protikus zámku u dvoukliky bohužel nemám.
Přikláním se k Pavlovi, že na fotce to není úplně originální řešení z fabriky.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
minorek ZASL. MIN.

|
Zaslal: St Lis 09, 2016 6:48 pm Předmět: Re: kapota |
|
Našel jsem nakonec toto, ale v malé kvalitě.
Přesně takhle jsem si vybavoval to technické řešení u dvoukliky. Jen jsem si nebyl úplně jistej a nechtěl tady plácat bláboly.
Prostě je to řešený obdobně jako u řidičových dveří - díra do karoserie pro jazýček zámku.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JaraII ZASL. MIN.

Založen: Úno 28, 2015 Příspěvky: 689 Bydliště: Brno-Husovice
|
Zaslal: St Lis 09, 2016 7:23 pm Předmět: Re: kapota |
|
minorek : |
Našel jsem nakonec toto, ale v malé kvalitě.
Přesně takhle jsem si vybavoval to technické řešení u dvoukliky. Jen jsem si nebyl úplně jistej a nechtěl tady plácat bláboly.
Prostě je to řešený obdobně jako u řidičových dveří - díra do karoserie pro jazýček zámku. |
Tak to se mi zdá jako rozumné vysvětlení.
Hledal jsem něco v katalogu ND a bylo mi divné že tam není žádné vyobrazení zarážky nebo popis dílu.
Ta díra by to vysvětlovala.
Je tam jen položka 27 Zámek "Fab" s matkou a podložkou, úplný.
minory.cz/index.php?na...mp;id=1942
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
aerominor ZASL. MIN.

Založen: Bře 06, 2012 Příspěvky: 569 Bydliště: Horní Počaply
|
Zaslal: St Lis 09, 2016 7:41 pm Předmět: Re: kapota |
|
Tak sem vzal foťák a udělal srovnání. Víc už snad nelze doplnit.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rancher ZASL. MIN.

|
Zaslal: Čt Lis 10, 2016 9:05 am Předmět: Re: kapota |
|
mesersmit : |
Dobrý den všem ten camprlík tam mám téměř totožný jen není na konci zahnutý buď úprava nebo tak byl od pradávna. Když jsem jej vezl tak jsem za něj měl přivázané lano a ani se nehnul. Takže mám určitě na bezklikové víko zavazadelíku. Jinak nejvíc práce odvedl Rancher. A k těm víkům taď mám dvě obě s klikami a bez klik budu tím pádem potřebovat. Každý se někdy zmýlí. Ale děkuji za to poslední je ve skvělém stavu. A víka se liší těmi rubovými plechy ale i jakoby výliskem víka samotného a to v prolisu zvenčí. zkrátka a dobře ten prolis který rozděluje pomyslně víko napůl a směřuje ke značce zdá se my jinak široký a hluboký (vysoký). |
Davide, informace je to zajímavá, ale dobrá fotka (v tomto případě dvě) nahradí odstavec textu.
Kdyby Ti to vyšlo, budu vděčnej.
Jinak Rancher odvedl takovej kus práce  , že se v prvobytně pospolné době nulových znalostí o rozmanitostech tohoto jednoduchého autíčka dopustil stejné chyby.
Zamiloval se do dvouklikovky, sehnal ji a nakonec ji vyměnil s Pavlem, po přechodu na STW, za bezkliku, která putovala do Ruska.
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rancher ZASL. MIN.

|
Zaslal: Čt Lis 10, 2016 10:20 am Předmět: Re: kapota |
|
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JaraII ZASL. MIN.

|
Zaslal: Čt Lis 10, 2016 10:42 am Předmět: Re: kapota |
|
Joo na hranatéj čudl hranatá tíra
A existuje hranatej pilník nebo raznice
Naposledy upravil JaraII dne Čt Lis 10, 2016 1:25 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rancher ZASL. MIN.

|
Zaslal: Čt Lis 10, 2016 11:27 am Předmět: Re: kapota |
|
No dobrá ... fungovat to sice nebude, ale durchšlágem se hranatá díra udělat dá.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JaraII ZASL. MIN.

|
Zaslal: Čt Lis 10, 2016 6:04 pm Předmět: Re: kapota |
|
Rancher : |
No dobrá ... fungovat to sice nebude, ale durchšlágem se hranatá díra udělat dá.  |
Proč si myslíš že to nebude fungovat.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mesersmit ZASL. MIN.

|
Zaslal: So Čvc 21, 2018 7:45 pm Předmět: Re: kapota |
|
auto.bazos.cz/inzerat/...o-auta.php zde jedna nevídaná maska ke koupi 3500kč což je slušná sumička ale je to originál a možná má pán více takových věcí.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
cezeta ZASL. MIN.

|
Zaslal: So Čvc 21, 2018 9:18 pm Předmět: Re: kapota |
|
Dole tomu chybí celkem postatná věc. Takhle by kapota skákala na každém větším hrbolu. Jinak je opravdu pěkná.
_________________ 0
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|