#1: Motortechna 2015 Author: Rancher, Location: BrnoPosted: Sun Nov 01, 2015 8:30 pm ---- Nesvolával jsem nic, protože jsem neměl mít čas.
Nakonec jsem se podívat šel.
Co se týče dílů, tak já neviděl prakticky nic, David Sklenář zadní nárazná¨ík a co viděkl Martin, , nebo Vojta, nevím.
S těmi jsem ese setkal.
A velde Vojtova Minora, Minor červený v excelentním laku.
A brzy se snad dočkáme dalšího kolegyv Brně. Michal P. svůj rodinný vozík po 20ti letech stání v garáži ukázal prakticky dokončeného.
No a taky jsem tam potkal dva kluky ze Slovenska, co pracují na jejich kousku. Slíbili, stejně jako Michal, že se u nás objeví.
Takže vlastně dobrá žeň.
#2: Re: Motortechna 2015 Author: Rancher, Location: BrnoPosted: Sun Nov 01, 2015 8:38 pm ---- Jinak jsem utratil 100 Kč...plus vstupné, klobás a pivo.
100 Kč za tato 4 sklíčka pro další úvahy o blinkrech
Ostatně mám rakušáka, tak kdo může říct, že to tak nebylo?
#3: Re: Motortechna 2015 Author: JaraII, Location: Brno-HusovicePosted: Mon Nov 09, 2015 11:45 am ---- I když jsi nesvolával tak jsem tam byl. No utratil jsem víc než ty koupil jsem sadu gum ty moje jsou už tvrdý a popraskaný. A když jsem tak chodil a koukal co by se hodilo tak jsem koupil sklo na světlo a objímku na žárovku samo že Meteor. Jo a ty Minory jsem taky viděl.